Οι υπηρεσίες μας

Σκοπός της εταιρείας μας είναι να ανταποκρίνεται πλήρως στις εξατομικευμένες ανάγκες και απαιτήσεις κάθε πελάτη.

Με γνώμονα την υπευθυνότητα και την αποτελεσματικότητα, παρέχονται πλήρεις λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Αναλαμβάνουμε την επίβλεψη και υποστήριξη των διαφόρων εσωτερικών τμημάτων των εταιρειών προκειμένου να διασφαλίζεται η άψογη λειτουργία του λογιστικού, φοροτεχνικού και χρηματοοικονομικού συστήματός τους.Προσφέρουμε ευρεία γκάμα λοιπών υπηρεσιών για την ίδρυση, οργάνωση και ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Συμβουλές εμπειρογνωμόνων και καθοδήγηση σε οικονομικά θέματα σε περιόδους ανάπτυξης ή οικονομικής ανασυγκρότησης της εταιρείας σας.

Πλήρης κάλυψη των φορολογικών σας απαιτήσεων και αναγκών. Υποστήριξη σε άτομα και εταιρείες αναφορικά με  φορολογικά ζητήματα στρατηγικής. Η προσέγγισή μας συνδυάζει τις γνώσεις, τη διορατικότητα και τον στόχο για βέλτιστο φορολογικό πλεονέκτημα.

Τήρηση βιβλίων όλων των κατηγοριών και παρακολούθηση της πορείας της επιχείρησής σας. Ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών που καλύπτουν όλες τις λογιστικές σας ανάγκες σύμφωνα με την Ελληνική και Διεθνή νομοθεσία.

Ποικιλία Υπηρεσιών για να δημιουργήσετε και να οργανώσετε την επιχείρησή σας, να διαχειριστείτε τους κινδύνους της αγοράς και να βελτιώσετε τις αποδόσεις σας μεγιστοποιώντας το κέρδος.

Σύγχρονες μέθοδοι στρατηγικού σχεδιασμού και ανάπτυξης προϊόντων και υπηρεσιών με σκοπό την αποτελεσματική προώθηση αυτών και την επιτυχή εδραίωση τους στην αγορά.

Δείτε τα τελευταία λογιστικά νέα